Отзиви

Лора Дъбова

Анна е професионалист, който предоставя на лесно разбираем език важна и ценна информация. Благодарна съм за съвместната ни работа и препоръчвам на всички родители, които се интересуват през какви етапи преминава детето им в своето развитие. От Анна ще получите съвети и практики, отношение и подкрепа

 

Маги Минчева

Препоръчвам Анна с две ръце, тъй като ни даде много ценни насоки относно начина на подход и общуване със сина ни, който в момента е на 2г и 4м.

Тя прояви към нашето семейство много разбиране и изслушване. Изключителен професионалист е, който не дава прибързани “диагнози”.

С нея се работи лесно и приятно. Задължително бих я препоръчала на всички мои познати, които имат нужда от такъв специалист!

Паулина Дудова

Консултацията с Анна ни помогна да задълбаем в света на детето ни и да станем част от решението на проблема в него. Много ми допада директността й, както и последващата грижа. Препоръчвам я на всички и особено на тези, които виждат и чувстват, че с детето се случва нещо, а се колебаят да потърсят специалист.

Laura Zeitler

Изключително вдъхновяваща личност! Бях очарована от лекцията, която проведе! Всички засегнати теми бяха интересни, беше непринудено и свежо!

Без излишни думи, и сложни обяснения, ни предаде частица от себе си, за която съм много благодарна! Страхотен събеседник и професионалист!